Streetwaves faciliteert en ontzorgt de groeiende groep langeafstandsfietsers.
Want de toekomst is meer e-bike en minder auto.
ONZE VISIE
We zijn Axel, Liz, Tom en Philippe. Vier elektrisch gedreven ondernemers op twee wielen. Duurzame mobiliteit ligt ons nauw aan het hart. Net als een gezond lichaam en een gezonde planeet. Alle initiatieven die bijdragen aan een gezonde, menselijke leefomgeving helpen we graag mee groeien.
- Where mobility meets everyday life -
Ons verhaal
Er beweegt iets in onze straten. En dat zijn de fietsers. Niet het peloton koprijders uit de Ronde van Vlaanderen of de amateurs die van bruin café naar bruin café crossen op hun koersfiets. Niet de omdehoekfietsers die een spie zelfgebakken appeltaart naar hun moeder brengen. Het zijn de langeafstandsfietsers. Gewone mannen en vrouwen die files, vervuiling en vetrolletjes voorgoed vaarwel zeggen met hun bewuste keuze voor de elektrische fiets. E-biking is dé trend van 2020. De helft van alle verkochte fietsen is elektrisch.
Antwerpen is zelfs dé e-bike capital of the world. In de stad, maar ook voor woon-werkverkeer werd de e-bike hét vervoersmiddel van 2020. Dat er in België intussen 700.000 e-bikes en 33.000 speed pedelecs rijden, zegt genoeg.In die beweging kan Streetwaves zich 100% vinden. Beter: wij zijn mee die beweging. Wij zijn vier elektrisch gedreven ondernemers op twee wielen. Duurzame mobiliteit ligt ons nauw aan het hart. Letterlijk. Net als een gezond lichaam en een gezonde planeet. Daarom helpt Streetwaves initiatieven voor een menselijke leefomgeving groeien. En ja, vaak gaat dat over een mentaliteitsverandering. Straffer: we trappen die verandering zelf mee in gang. Ook via onze eigen producten en diensten.
Want de toekomst is meer e-bike en minder auto.

Het is tijd om die groeiende groep langeafstandsfietsers te faciliteren en te ontzorgen. Voorgoed.
Waar vinden e-bikers een fietsenstalling op maat?Waar blijven ze met hun helm, fluovestje en verlatingsangst? Wat doen ze als hun batterij (bijna) plat is? Of als hun haar niet goed ligt? Volg ons richting HAVN. En swap die lege parkeerplaats op jouw (bedrijfs)terrein voor 8 HAVN's.
Wat vinden we belangrijk?

Gezondheid > bewegen
Duurzaamheid > lokale productie, minder CO2
Mobiliteit > vooruitgaan, niet stilstaan
Menselijkheid > socio-economische tewerkstelling, engagement, ...
Gedrevenheid > ook als die niet elektrisch aangestuurd wordt
Wie zijn we?
We zijn Axel, Liesbeth, Tom en Philippe. Vier elektrisch gedreven ondernemers op twee wielen. Duurzame mobiliteit ligt ons nauw aan het hart. Net als een gezond lichaam en een gezonde planeet. Alle initiatieven die bijdragen aan een gezonde, menselijke leefomgeving helpen we graag mee groeien.

En ja, vaak gaat dat over een mentaliteitsverandering. Straffer: we trappen die verandering zelf mee in gang. Ook via onze eigen producten en diensten. Want de toekomst is meer e-bike en minder auto. Het is tijd om de groeiende groep langeafstandsfietsers te faciliteren en te ontzorgen. Dat doen we met ons eerste project: HAVN.