[hei•vn] is a place on earth
En dé plek waar e-bikers weer in wandelaars veranderen.
Bestel HAVN founders Edition
De HAVN Founders Edition is slechts tijdelijk beschikbaar dus wees er snel bij om deze unieke parkeer-, oplaad- en opbergunit voor e-bikers aan te schaffen!
HAVN is ontwikkeld op maat van de e-bike rijders.
Je parkeert er je e-bike moeiteloos, je laadt er je batterij veilig op en je kan al je spullen kwijt in een handige locker-met-spiegel-en-haakjes.
Waarom HAVN?
Ergonomisch
en intuïtief.
De fiets valt op zijn plaats op fietshoogte, zonder heffen of tillen.
Er is 70 cm ruimte per e-bike zodat ze niet in mekaar kunnen haken of omvallen.
Multifunctionele locker.
De stalling is voorzien van een spiegel en ruim opbergvak waar je gemakkelijk handschoenen, helm en je fietskledij  veilig kan bewaren.
Compact,
duurzaam,
robuust.
Met zijn compacte maar robuuste bouw maakt één parkeerplaats al plaats voor 7 HAVN’s.
Weerbestendig en duurzaam materiaal: roestvrij inox met hout waar het fietskader de HAVN raakt.
Veilig opladen, veilig op slot
Opladen gebeurt met je eigen kabel via een gekeurd en kwalitatief geïnstalleerd stopcontact (220 Volt). Maak je fiets vast met je eigen slot aan het HAVN frame. Hiermee sluit je ook in één beweging het opbergvak.
Bestel jij één van de 100 eerst geproduceerde HAVN's?
De eerste geproduceerde HAVN's zijn collector's items. Bijzondere stukken met pionierswaarde. We richten ons tot bedrijven waarvan we weten dat ze geloven in duurzame mobiliteit. Bedrijven die openstaan voor initiatieven die e-bikers vleugels geven. En geloof ons: je elektrisch gedreven medewerkers en klanten zitten echt te wachten op zo'n HAVN, de simpele maar elegante all-in-one oplossing.
Bestel HAVN founders Edition
De HAVN Founders Edition is slechts tijdelijk beschikbaar dus wees er snel bij om deze unieke parkeer-, oplaad- en opbergunit voor e-bikers aan te schaffen!